Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele în funcție și candidatul PNL la prezidențiale Klaus Iohannis a evitat orice dezbatere cu contracandidații săi înainte de turul 1, deși i-au fost lansate invitații publice. Iohannis a ocolit până acum întrebări esențiale despre mandatul său, preferând adunările comode de partid.

Candidatul PSD la președinție, Viorica Dăncilă, care l-a invitat public la dezbatere de mai multe ori, a dezvăluit joi, la „Sinteza zilei” de la Antena 3, ce întrebări i-ar adresa într-o confruntare directă președintelui, dar și celorlalți candidați.

„L-aș întreba (pe Iohannis – nr.) dacă este mulțumit de cei cinci ani de mandat, dacă crede că a răspuns încrederii acordate de către cetățeni acum cinci ani. L-aș mai întreba de ce nu și-a ținut promisiunea făcută la Summitul de la Sibiu de pe 9 mai când le-a spus românilor că va duce România în Schengen.

De ce nu a obținut vizele pentru SUA, pentru că știm că Polonia va obține săptămâna viitoare această viză? Ce a făcut concret pentru români și pentru România, în afară de dezbinare, de ura din societate și de faptul că a încurajat un război permanent români contra români?”, a spus Dăncilă.

Integral pe Cotidianul