Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepremierul Raluca Turcan susține că miniștrii au găsit ”lucruri greu de imaginat în ministere” și arată că situția este chiar mai rea decât știau liberalii din datele culese în perioada de opoziție.

”Rubedeniile şi clienţii de partid vor pleca acasă unul câte unul. Funcţionarii bine pregătiţi şi harnici nu trebuie să aibă nicio teamă! Banii risipiţi până acum vor trebui economisiţi şi puşi să lucreze în folosul priorităţilor românilor.

Am preluat o situaţie economică deosebit de grea şi trebuie să o stabilizăm!

NU NE PLÂNGEM! Dar fiecare român trebuie să ştie ce prăpăd a lăsat în urmă PSD!

Situaţia financiară a ţării este deosebit de gravă, pentru că datele reale au fost ascunse de ochii opiniei publice, iar populaţia a fost intoxicată numai cu minciuni despre cât de bună este situaţia.

Numai în 3 zile am descoperit în ministere lucruri de neimaginat pentru care deja s-au dispus verificări amănunţite.
Bugetul pentru tot anul 2019 a fost construit pe un deficit bugetar total de 2,76% din PIB.

La finalul lunii octombrie deficitul a ajuns la peste 29 de miliarde de lei, reprezentând 2,8% din PIB. Aşadar, cu 2 luni înainte de încheierea anului ţinta de deficit a fost depăşită.
Să nu uităm că în lunile noiembrie şi decembrie se înregistrează un efort bugetar mai mare decât în celelalte luni ale anului, pe de o parte ca efect al majorării punctului de pensie din septembrie şi pe de altă parte ca urmare a faptului că pe final de an vin la decontare cea mai mare parte a cheltuielilor din an.

Integral pe Stiripesurse