Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pro România l-a acuzat joi, prin intermediul unui comunicat de presă, pe vicepreședintele partidului Mihai Tudose de atitudine ostile și dezinformare, după ce fostul premier a declarat pentru Digi24.ro că deciza de suspendare a unor lideri ai partidului pune probleme candidaturii lui Mircea Diaconu. Tudose a mai spus că situația din Pro România este tensionată și că Victor Ponta „îngroapă partidul”.

„PRO România acuză dezinformări și atitudini ostile, în măsură să afecteze candidatura domnului Mircea Diaconu”. Biroul de presă al partidului susține că informația transmisă de Tudose, referitor la problemele pe care le-ar putea avea alianța electoarală care îl susține pe Mircea Diaconu, după suspendarea lui Sorin Câmpeanu, „este falsă și distribuită cu rea intenție”.

Mihai Tudose a declarat joi pentru Digi24.ro că suspendarea din toate funcțiile a parlamentarilor care au votat Guvernul Orban pune partidul într-o situație dificilă cu doar câteva zile înainte de alegerile prezidențiale pentru că Sorin Câmpeanu este și copreședinte al alianței cu ALDE care îl susține pe Mircea Diaconu.

Integral pe Digi24