Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis a transmis, pe Facebook, un mesaj pentru românii din Diaspora, pe care îi îndeamnă să iasă la vot căci „țara noastră are mare nevoie de fiecare dintre voi, oriunde v-ați afla”.

”Începând de astăzi, timp de trei zile, românii din străinătate votează la alegerile prezidențiale! Dragi români, veniți la vot pentru că țara noastră are mare nevoie de fiecare dintre voi, oriunde v-ați afla. În 2016, absenteismul a adus la putere PSD, cea mai nocivă guvernare din istoria post decembristă, o guvernare împotriva românilor.

Alegeți, așadar, cu înțelepciune, cu gândul la viitorul vostru și al României! Împreună vom construi România normală, pe care ne-o dorim cu toții! Vă aștept la vot! #PentruRomâniaNormală”, a spus Klaus Iohannis.


Comentarii

Muie analfabeta prosta Dancila Eu am votat Iohannis ,,,lui Dancila i-am dat o muie in loc de vot.

9 noiembrie 2019 11:58

cucu Jaloimis se bazeaza pe voturile din afara, fiindca aceia stiu mai putin despre el. Romanii din tara s-au convins ce-i poate mintea !!!

9 noiembrie 2019 9:41

Viorel Stai tu liniștit că vin si fără să-i chemi tu, deja sunt cozi mari in toată Europa .Problema este cate voturi vei primi tu , diaspora votează masiv USR. Nu este partid care să întreacă USR-ul în numărul de voturi în diaspora. Abia acum se va vedea efectul celor trei zile de vot. Viorica să-și ia gândul de la al doilea tur, nu a avut niciodată șansă dar sa menținut o falsa ideie că PSD va intra în turul doi prin minciună și manipulare. PSD-ule a venit data scadenta ,10 august îți spune ceva? Salutări din Munchen.

8 noiembrie 2019 14:40

iulian Sa vina.

8 noiembrie 2019 13:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.