Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anul trecut nu a fost unul al construcţiei, iar Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) a fost nevoit să se ocupe cu stingerea unor incendii apărute artificial şi propuneri care nu au avut neapărat legătură cu mediul de afaceri, a declarat, vineri, Florin Jianu, preşedintele CNIPMMR.

El a fost prezent la lansarea Topului Naţional 2018 al Firmelor Private din România.

"Aceasta este a 27-a ediţie a topului, iar firmele cuprinse aici creează o cifră de afaceri globală de 12 miliarde de lei, un profit de 2 miliarde de lei şi angajează 37.000 de oameni. Menţionez acest lucru pentru că performanţa noastră s-a datorat atât antreprenorilor, cât şi angajaţilor şi comunităţilor noastre", a spus Jianu.

Potrivit acestuia, anul trecut, organizaţia pe care o reprezintă s-a ocupat mai degrabă cu analiza unor propuneri nerealiste venite din partea Guvernului.

Integral pe Agerpres