Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Handbaliștii de la Dinamo au învins echipa elveţiană Kadetten Schaffhausen, cu 27-26, și s-au calificat în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor.

Fără eșec în primele şapte etape ale celei mai importante competiții europene, Dinamo a reuşit să se impună la capătul unui meci echilibrat, în care elvețienii au ținut piept campioanei României.

După 3-1 şi 5-3, alb-roșii au avut pentru prima oară trei goluri avans în minutul 12, când scorul era 7-4. Avantajul s-a diminuat pe finalul primei reprize, iar Dinamo a intrat la pauză cu un singur gol în plus pe tabelă, 15-14. În al doilea mitan, lucrurile s-au complicat, iar Kadetten a trecut în avantaj. Mutările inspirate ale antrenorului bucureștean au readus echipa din Ștefan cel Mare la conducerea jocului, iar victoria a fost securizată în ultimul minut, atunci când „dulăii” s-au desprins la 27-25. Chiar dacă au redus din handicap, 27-26, elvețienii nu au mai putut evita înfrângerea. În lipsa tunisianului Amine Bannour, cel mai prolific marcator al campioanei României a fost Ante Kuduz, care a reușit să înscrie 10 goluri.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.