Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

UPDATE Ninel Peia, candidatul Partidului Neamul Românesc la alegerile prezidențiale, despre care polițiștii clujeni au fost sesizați că a dispărut, a fost găsit joi noaptea la Mănăstirea Putna.

”A fost găsit la Mănăstirea Putna, unde a spus că a mers să se roage”, au declarat pentru Mediafax surse din anchetă.

Poliția Cluj a pecizat că Ninel Peia era cazat în mănăstire și nu a fost victima niciunei infracțiuni.
„Acesta a refuzat să însoțească polițiștii pentru încheierea formalităților, sens în care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, spun polițiștii.

Candidatul la președinția României, Ninel Peia, este dat dispărut, a anunțat, joi seara, Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj. Peia s-a cazat miercuri într-un hotel din Cluj, iar joi dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon.

Polițiștii clujeni au fost sesizați despre dispariția lui Ninel Peia de Serviciul de Protecție și Pază (SPP). Peia a fost văzut ultima dată în cursul nopții de joi spre vineri, la ora 1.17 pe camerele de supraveghere ale hotelului în timp ce părăsea clădirea.

Integral pe Cotidianul