Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secţiile de votare din ţară se vor deschide duminică, la ora 7.00 dimineaţa pentru alegerile prezidenţiale, iar cetăţenii cu drept de vot îşi vor putea exprima opţiunile până la ora 21.00. Pentru a evita cozile la urne, românii din străinătate pot vota timp de trei zile la alegerile prezidenţiale. Ministerul de Extene a publicat programul şi harta secţiilor de vot din diaspora.

Duminică va avea loc primul tur al alegerilor prezidenţiale. Secţiile de votare din ţară se vor deschide duminică, la ora 7.00 dimineaţa, iar cetăţenii cu drept de vot îşi vor putea exprima opţiunile până la ora 21.00. Toţi românii care au împlinit 18 ani şi au un act de identitate valabil vor putea să-şi exercite dreptul de vot la alegerile prezidenţiale. În cazul în care nu vă aflaţi în localitatea de domiciliu puteţi vota la orice secţie din ţară, pe listele suplimentare.

Integral pe Adevărul



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.