Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cei aproximativ 100 de mineri de la Paroșeni și Uricani, din județul Hunedoara, care protestau în subteran de 11 zile, au decis joi suspendarea acțiunii. Aceștia au primit promisiuni că va fi adoptată o ordonanță de guvern care să prevadă acordarea veniturilor în completare, cerute de mineri.

Potrivit preşedintelui Sindicatului „Huila”, Domokos Laszlo, protestul din subteran al minerilor de la Paroșeni și Uricani a fost suspendat, în cea de-a 11-a zi, până la următoarea ședință de Guvern, transmite Mediafax.

Decizia a fost luată în urma discuțiilor purtate de liderul sindical cu premierul României, Ludovic Orban, și cu reprezentanții Ministerului Energiei, care au promis că vor promova o ordonanță de urgență care să reglementeze acordarea veniturilor în completare pentru mineri, după închiderea minelor.

Integral pe Hotnews