Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Numărul total al alegătorilor înscriși în listele electorale permanente este 18.217.156, iar numărul total al românilor cu domiciliul în străinătate care figurează cu drept de vot la scrutinul prezidențial din 10 noiembrie este 715.752, anunță Autoritatea Electorală Permanentă.

Numărul total al alegătorilor înscriși în listele electorale permanente este 18.217.156, iar numărul total al românilor cu domiciliul în străinătate care figurează cu drept de vot la scrutinul prezidențial din 10 noiembrie este 715.752, anunță Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

AEP informează, într-un comunicat difuzat joi, că în perioada electorală Registrul electoral a fost actualizat, atât prin importuri de date de la Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date și de la Direcția Generală de Pașapoarte, cât și prin radieri ale persoanelor efectuate în cadrul primăriilor.

Integral pe România Liberă