Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că fostul guvern a lăsat un deficit bugetar de 29 miliarde de lei şi a subliniat că este nevoie de politici ferme şi eficiente, care să readucă economia şi finanţele publice pe direcţia echilibrului şi a sustenabilităţii.

Şeful statului a participat la cea de-a XXVI-a ediţie a Topului Naţional al Firmelor, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a României.

"În ciuda unei guvernări PSD dezastruoase - asta nu este din campanie, e din realitate - şi a numeroaselor piedici cu care v-aţi confruntat în ultimii ani aţi reuşit cu tenacitate să vă conduceţi afacerile şi să faceţi în continuare performanţă. Din păcate, însă, rezultatele remarcabile de la nivelul firmelor dumneavoastră nu indică şi consolidarea necesară de care România ar fi avut nevoie la nivel macro. Deficitele acumulate în ultimii ani par să devină ameninţătoare pentru perspectivele noastre de dezvoltare. Deficitul bugetar şi de cont curent în creştere demonstrează că PSD a dus România în direcţia greşită. De exemplu, fostul guvern a lăsat la sfârşitul lunii octombrie un deficit bugetar de 29 miliarde lei, adică 2,8% din PIB, care a depăşit deja deficitul bugetar programat pentru întregul an 2019 - nici asta nu este din campanie, ci din date concrete", a spus Iohannis.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Gilbert Du-te si te culca wei prezervativule al sulei americane din curul Poporului Roman....... Ne-ai sodomizat pe toti handicapatule! Ai sa treci in cv-ul de cacat, ca ai fost vanzator de copii, tradator al Tarii care te-a infiat si pupator de cur al strainilor care te-au cumparat cu sticla colorata, la fel cum i-au cumparat si pe vechii azteci, mexicani si indieni! Doar pentru a domina jumatate din Mapamond! Iar tu, facator de la, n-ai fost in stare sa judeci cu minusculul creier din dotare ci ti-a trebuit capul sulii al NY Times intre fese, ca sa te restartezi...... Kaput Fuhrere!

7 noiembrie 2019 23:42

SASU II Cu un vocabular extrem de sărac și cu o propagandă electorală unidirecționată spre ura față de PSD și fosta guvernare, actualul președinte a dovedit, din păcate, nu o indiferență, ci, deseori, ură, deși voalată după un zâmbet lipsit de sinceritate față de tot ce ține de români-România… Lăsând la o parte aceste permanente acuzații - deseori nefondate - nivelul de cultură generală și în special cultură politică, Klaus Iohannis rămâne dezbrăcat de omenie, de-un comportament corespunzător în calitatea pe care, a dobândit-o pe nedrept, iar pledoariile sale sunt primite cu fericire de către inși care, prin deducție, nu pot fi decât la nivelul său, sau mai jos… Ceea ce e un adevăr jalnic…

7 noiembrie 2019 22:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.