Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ludovic Orban a început prost. Vrea să se laude că muncește zi și noapte, vrea să se vadă asta la televizor și a preluat de la Victor Ponta păcatul de a vorbi în direct la TV în deschidrea ședințelor de guvern. Mare brînză! Din două-trei explicații scapă cel puțin o prostie. N-are cine s-o mi dregă din moment ce a spus-o primul ministru. Eventual președintele României să iasă în fața camerelor și să spună că premierul nu prea știe ce vorbește.

Ludovic Orban a chemat oamenii la 9 seara ca să pregătească organizarea deszăpezirii. Adică să vadă poporul că muncește și nu pleacă la Sibiu și nici nu merge să danseze pe bulan. Se laudă ca un apucat cu cîți dă el afară și că face scurtă la mînă de la semnat demiteri. Riscul este să și greșească si să facă și scurtă la gîndire! E drept că alungarea Lilianei Mincă de la Ministerul Finanțelor este o operațiune necesară. Cu alde asemenea personaje PSD-ul și-a mîncat din credibilitate. Cu numirea lui Mihnea Năstase pe post de consilier onorific Viorica Dăncilă a vrut să-i mulțumească pentru sprijin lui Adrian Năstase, semnînd o decizie care în loc să-i aducă beneficii i-a adus încă un potop de înjurături.


Dar să te lauzi cu datul afară, cu o operațiune de asanare făcută pe criterii politice, nu pe baza unor evaluări profesionale este totuși o prostie, un abuz și o atitudine de neam prost.

Integral pe CotidianulComentarii

Hopaa! Tiripliciul lui SfinckteriANUS are și el tiriplicii săi ... în faimoasa „societate civilă” hrănită de Soros cu bitcoaie! Iar respectivii tiriplici, incapabili să articuleze vreo idee logică sau hazlie, trag tare cu intelijentul „muie lu mă-ta și lu tac-tu”! Alt răspuns „inteligent” ecce recursul la Veorica, spaima securismului de partid și de stat, reprezentat de mumia telectuală cu manivela din dealul Cotrocenilor. Mai vine și lustruitorul de pulane milițienești de pe vremuri, Florin Bilei, care rimează ca focul cu „de sulă să nei iei” și ne povestește cum e cu comunistoizii”. Băi Bilei, mai dă și tu niște clickuri pe internetul întunecat și vei afla cam cine a creat comunismul, cine a finanțat revoluția bolșevică, cine l-a adus în Românica și cât de bine înfipt este astăzi, datorita neomarxismului soroșist, în mințile tinerilor „progresiști” hamericani! N-aș zice, Buleiule, că ești prost, dar bubui de ignorant și de repetitiv ce ești! Înțeleg însă că ești pensioner și altă treabă nu prea ai. Ceva bănuți îți ies măcar de pe urma postărilor insipide cu care ne bombardezi ceas de ceas și minut de minut?

8 noiembrie 2019 12:30

@ 7 noiembrie 2019 22:28 Dă-i muie lui mă-ta și lui tac-tu, dacă ai așa ceva și nu cumva ești lepădat în vreun șanț! Ai înțeles lepădătură?

8 noiembrie 2019 9:30

Ecce Kurrupt @ noi Dă-i muie lui mă-ta și lui tac-tu, dacă ai așa ceva și nu cumva ești lepădat în vreun șanț! Ai înțeles lepădătură?

8 noiembrie 2019 9:28

noi Ratatul si frustatul Orban, superficial si fanfaron pe baza de licori tari, tampitul asta face de ras Romania, mai rau decat …..concedierile politice abuzive si ilegale, facute de tampitul Orban, vor umple Tribunalele de procese castigate de victime, si vor seca Bugetul de despagubiri acordate pe drept.

8 noiembrie 2019 8:46

Lasă, Cornele, că e distractiv! Îmi amintesc ce s-a mai distrat Petrov pe seama lui Sică, Sicilianul cu mandolină, pe când acesta era menestrel pe la Transporturi și a făcut un mic accident pe lângă Grădina Botarnică. Nu mare lucru. A șters de zăpadă cu roțile limuzinei menestriale botinele unei eleve din cartier. Hazul a constat în aceea că actualul primministru a fost filmat de băieții cu petlițe albastre din toate unghiurile posibile și imposibile! Dacă, Doamne ferește, intra inopinat într-un WC public, in mod sigur toată țara i-ar fi putut evalua dotarea de mascul, cu bune și cu rele. Cred că este clar: domnul Orban de Românica este un bun tiriplici care emite ca un apucat urlete de admirațiune la adresa lui SfinckteriANUS Cotrocenitul, fapt pentru care, sub actuala strcutură de valori, merită să-l acomanieze pe acesta, la prăbușirea și mai măreață a României

7 noiembrie 2019 22:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.