Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, susţine că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a opri tăierile ilegale, acestea reprezentând o problemă stringentă, şi a subliniat că montarea de GPS-uri pe maşinile care transportă material lemnos este obligatorie.

"Voi face, ca ministru, tot ce-mi va sta în putinţă să oprim tăierile ilegale din România, pentru că este o problemă stringentă. Am discutat cu colegii directori şi cred că cetăţenii români aşteaptă să fim implicaţi în a rezolva această problemă. Montarea GPS-urilor pe maşinile care vor transporta materialul lemnos este obligatorie. Vom întări capacitatea de control a gărzilor forestiere, săptămâna viitoare va avea loc o întâlnire cu cei de la Romsilva, cu directorii de instituţii, m-am întâlnit cu reprezentanţii ONG-urilor şi vom forma grupuri de lucru pe acest subiect", a scris Alexe, pe pagina sa de Facebook.

Integral pe Adevărul