Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Deputatul PSD Cătălin Rădulescu solicită anularea alegerilor prezidențiale, după ce 2.000 de români au votat deja pentru turul al doilea.

Președintele AEP, Florin Mitulețu-Buică, a declarat că s-au primit plicuri de la românii din Diaspora cu votul prin corespondență, pentru turul doi. Acest lucru, în condițiile în care nu s-a finalizat nici măcar primul tur al alegerilor prezidențiale.

„E o mare prostie omenească. Ce a spus președinte AEP e o mare prostie. Nu există turul II. Mă îndrept spre partid și o să discut cu avocații noștri să vedem dacă afirmația președintelui AEP e pe lege sau nu. Mi se pare o chestie forțată. Trebuia trimis plicul pentru turul I”, a spus Rădulescu, joi seară, la Antena 3.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Rădulescu susține că ia în calcul o plângere penală la DNA pentru fraudarea alegerilor și va cere anularea lor.


Comentarii

Sandu Cred ca este normal ca organele competente sa verifice aceasta informatie si sa dispuna daca trebue sesizata curtea constitutionala. Nu trbue ca pentru unii anomalul sa fie normal

8 noiembrie 2019 17:45

Fritz Pentru cel care scrie "Oligofrenii lui Iohanis". Cat timp in Romania nu sunt multi idioti ca tine, tara mai are o sansa sa scape de turma incompetenta de PSD-isti. Pe tine te reprezinta Viorica?

8 noiembrie 2019 9:10

Oligofrenii lui Iohanis, pentru 0,50 bani sunt dispuși să-și dezgroape părinții, bunicii, rudele ...... și să le-o tragă NEMȚEȘTE! Mama voastră de PROSTOVANI!!!!

8 noiembrie 2019 8:19

Muie jegului de postac Psd-ist,,Alupugus,, Futute in gura de imputit de postac Psd-ist care te scrii cu ,,,Alupugus,,,fututi morti ma-ti tot cu hoti si penali Psd,,,du-te si lingelo in pizda pe analfabeta prosta Viorica,,baga-me-as pula in gura ma-ti.

8 noiembrie 2019 5:49

pute a căcat, deci e aurolacul Ecce Cur Rupt = Kuminecaturile Gemene, psd-ist din naștere Scârboasă ființă!

8 noiembrie 2019 2:11

ALUPIGUS Acestea sunt realizarile "icterului galben" si ale "cancerului german"! Pregatiti-va romani sa v-o traga-n cur etnicul german si lacheii sai !

7 noiembrie 2019 23:38

Kuminecăturile Gemene Orificial nu ecce încă deschis publicului de rând dar adevărat vă spun vouă, ecce un bufet stil înbuci cât poți!

7 noiembrie 2019 19:41

Ecce Kurrupt Cu toții știm că kuriștii îl scoate învingător la puncte pe Klaussfinkter Wurst Johannis cu toate că are arianusul multilateral franjurat. Loviturile cu șpițul sub centura cacampionului ecce sancționate foarte dur. Scandalos ecce că pizdacii nesimțiți încearcă să bage și bețe în roate. Majoritatea covârșitoare de 8,333 procente a românilor practic a stabilit parcursul nostru eurovizionar și următorul pas ecce inevitabil. Felul doi ecce pe masă. Ce mai aștepți? Înbuci și tu?

7 noiembrie 2019 19:25

Ion Acest Radulescu nu-i cel cu mitraliera? Cand va scapa Romania de asa hahalere in politica?

7 noiembrie 2019 19:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.