Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Europarlamentarul USR Clotilde Armand a publicat, joi, pe Facebook, o listă cu numele copiilor unor membri PSD şi ALDE, despre care susţine că sunt angajaţi în funcţii publice.

„Las şi eu lista aceasta Guvernului Orban. Sper să-i fie de folos”, a notat europarlamentarul USR, pe Facebook.

Lista „odraslelor PSD-ALDE” în funcţii publice publicată de Clotilde Armand este:

"- Fiul Vioricăi Dăncilă este angajat la Curtea de Conturi;
- Fiul vitreg al lui Teodor Meleşcanu numit consul la Strsbourg;
- Fiul lui Daniel Barbu (ALDE) consul la Edinburgh;
- Fiica domnului Daea este angajată la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale;
- Fiica lui Florin Iordache lucrează la Cancelaria Băncii Naţionale. În trecut a lucrat la Ministerul Afacerilor Externe, Departamentul pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni. Altă întrebare?!

Integral pe Digi24Comentarii

@ALUPIGUS Ca sa-i lingi tu bucile cu limba. De acolo vine si cuvantul MUE, de la gura, fleanca, mecla si este un jargon luat din tiganeasca, ca si tine.

8 noiembrie 2019 18:04

@v E singura data cand sunt de acord, partial, cu tine. Numai ca daca tu ai fi fost cinstit pana la capat ai fi zis ca, din pacate, asta (nepotismul) e valabil nu numai in politica. E valabil in Justitie ( la avocatura sunt clanuri familiale-vezi cazul Tudorel Toader, el nefiind politician, cica), in invatamat ( sunt facultati, mai ales cele din domeniul medical pline de sotii/soti, fii/fiice, nepoti/nepoate si amante) ca sa nu mai vorbim de regiile statului si de administratie ( de ex primariile marilor orase) cu toate societatile subordonate. Asa ca defectele nu sunt LA ALTII ci sunt la NOI, adica sunt DEFECTE de educatie ale NEAMULUI ROMANESC. Interesul PERSONAL este MAI IMPORTANT decat INTERESUL NATIONAL. Da-o DRACULUI DE NATIE, ce conteaza ca ea nu se ridica la nivelul altor NATII. Acum sa avem ce manca si ce caca, nici macar nu ne intereseaza viitorul crezand ca am ADUNAT ( FURAT) pentru cateva generatii. Si apoi se mai si dau mari PATRIOTI. Ha,ha,ha,ha!!!

8 noiembrie 2019 17:57

v Este foarte buna lista, dar trebuie extinsa la toate partidele si cei cu funtii mari, care "au grija" ca odraslele lor sa ajunga in functii bine platite, car ar trebui sa ne spui si de tine care esti "doar" sotia unui om politic. Mi se pare interesant ca vedem defecte doar la altii.

8 noiembrie 2019 0:15

ALUPIGUS Pe zidul Universitatii Bucuresti , catre Arhitectura , sta scris : "muie Clotilde"! De ce oare ?

7 noiembrie 2019 23:57

Adina Vezi fa Clotilde ca ai uitat de odraslele PNL-PDL care au ramas in sistem pe modul tacit de coabitare intre curvele politice, suportate si decontate de PSD-ALDE......

7 noiembrie 2019 23:22

je Cretina asta de corcitura franco-romana Clotilde, este corupta putreda, a incasat salariu de zeci mii Euro de la Compania de gaze, din Bugetul public, dar, cotcodaceste despre romaniiNastase, a urmat Scoala Americana, Facultatea la Londra, vorbeste 5 limbi straine, si lucreaza IT. Taci, fa cretinco, drak', cu Macronul tau insurat cu bunica-sa !

7 noiembrie 2019 19:42

Lingaul Muiere poate dai si listele cu cei care au facut sex cu ei ,inteligenta femeie si cu relatii sus sus la organe dar si jos sta bine !

7 noiembrie 2019 18:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.