Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

12.371 de burse, în valoare totală de 5.119.720 de lei, vor fi achitate de Primăria Sectorului 4, prin Direcția de Administrare a Unităților de Învățământ (D.A.U.I.), către elevii care au obținut medii generale începând de la 8.50 și nota 10 la purtare în anul școlar anterior.

Astfel, începând de săptămâna viitoare, vor primi bursele aferente lunilor septembrie și octombrie elevii cu rezultate bune la învățătură – indiferent de forma de învățământ – primar, gimnazial sau liceal.

Este pentru prima dată când bursele de performanță, cele de merit sau cele de studiu pot fi cumulate, potrivit legii, cu cele de ajutor social. Valoarea burselor acordate elevilor din Sectorul 4 a crescut față de anul școlar trecut, cuantumul burselor de ajutor social fiind aproape dublu (150 de lei / lună față de 80 de lei / lună, în semestrul II al anului școlar 2018-2019).

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.