Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Loredana Groza este o veterană a showbizului, aşa că ştie exact cum să atragă atenţia publicului. La 49 de ani, solista stârneşte fantezii fierbinţi cu ajutorul ţinutelor sexy pe care le poartă în videoclipuri şi la apariţiile publice. În urmă cu 19 ani, Lori şi-a expus sânii generoşi pe coperta revistei „Playboy”, iar acum, aceiaşi nuri obraznici fac furori la tv, într-un „decolteu” până la buric.

„Artileria grea” pusă la bătaie de Loredana Groza are, cum altfel, o justificare artistică. Solista a lansat pe 29 octombrie 2019 videoclipul melodiei „Dependenţa mea”, înregistrată împreună cu trupa Voltaj. Lunea trecută, Lori a început promovarea noii piese la matinalul „Neatza cu Răzvan şi Dani” (Antena 1). Nimeni nu s-a aşteptat însă ca artista să vină în platou în aceeaşi ţinută sexy, iar unii telespectatori s-au simţit chiar ofensaţi de sânii Loredanei şi au cerut Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) sancţionarea postului tv.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.