Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Încep să mă obişnuiesc cu mascota noului Guvern – Ion Ştefan, titularul portofoliului cel mai greu de ţinut minte: Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Ieri-dimineaţă se îndrepta încântat spre noul său loc de muncă. Întrebat de jurnalişti „Ce vă programaţi astăzi?”, Ştefan a răspuns clipind des: „Eu sper să pot face lucruri importante pentru România”. Beton!.

Asta m-a motivat să-mi dau raita zilnică pe site-ul Preşedinţiei, unde consult cu reînnoită speranţă rubrica, ortografiată cu majuscule, „NOUTĂŢI DESPRE PROIECTUL DE ŢARĂ”. Ultima noutate datează din 16 octombrie 2017: „A patra reuniune a Comisiei Prezidenţiale privind Proiectul de ţară”. Următoarea reuniune, promisă „la începutul lunii noiembrie”, n-a mai avut loc niciodată.

Integral pe GândulComentarii

v Nu stiu ce aveti cu Stefan, omul lui Ghiolbanis. In prima zi a fost la minister sa vada unde este sa cunoasca oamenii, usile, etc. De saptamina viitoare o sa-l vedem cum modifica totul si ii apare o "noua viziune" care o sa "schimbe" totul ,cum a facut si cu casa, cind i-a aparut o grinda in plus si o dorinta a sotiei. Sa vedem daca o sa adopte si atitudinea fata de primaria Focsani.

8 noiembrie 2019 0:06

Ecce Kurrupt Ecce momentul să dăm dovadă de maturitate!

7 noiembrie 2019 22:28

Kuminecăturile Gemene Ecce Normal. Dacă iei loc pe un scăunel la Masa Tăcerii alături de Klaussfinkter Wurst Johannis și înghiți găluștile din supă ecce musai să înbuci și felul doi. Dragi copii, nu putem trece direct la prăjitură...

7 noiembrie 2019 22:11

Deci cinci ani de lene și mediocritate! Bine spus! SfinckteriANUS mai merită, deci, inke ținți! Vivat mediocritas / Vivat securistus!

7 noiembrie 2019 19:01

Lute Zambete tampe !!!

7 noiembrie 2019 14:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.