Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Ludovic Orban a fost chemat de urgență, joi, la Palatul Cotroceni de președintele Klaus Iohannis. La ședința de la Cotroceni mai participă ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, și ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

Potrivit Antena 3, premierul și președintele au mai multe teme de discuție, între care se numără desemnarea comisarului european Adina Vălean, ultimele pregătiri pentru alegerile prezidențiale, dar și proiectul legii de buget pe anul viitor.

Întâlnirea are loc începând cu ora 11.00.

Trebuie amintit că ședința de urgență de la Cotroceni are loc la scurt timp după ce premierul Ludovic Orban a anunțat, la Ministerul Sănătății, că nu sunt bani suficienţi pentru a încheia anul nici pentru salarii, nici pentru programele de sănătate.

„Ministerul Sănătății trebuie să își refacă capacitatea administrativă, să fluidizeze toate procedurile. Să înceteze să mai fie o frână prin tot felul de avize blocate cu anii. Rezultatul la rectificarea bugetară va fi o evaluare a necesităților care vor fi identificare. Cert e ca nu sunt bani suficienți pentru a încheia anul. Nici pe programe de sănătate, nici în ceea ce privește bugetul casei. Nu sunt bani de salarii, nu sunt”, a declarat Orban.


Comentarii

v Autorul articolului a uitat sa ne spuna, daca Organ s-a dus in genunchi sau in alta pozitie?

7 noiembrie 2019 16:01

Uta Cred ca e vorba de o cufureala si cine e mare mester in sters si lins ,trebuie chemat repede !!!

7 noiembrie 2019 14:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.