Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O persoană a decedat şi alta a fost grav rănită, joi dimineaţa, pe DJ 203I Pogoanele-Urziceni, pe raza satului Lipănescu, după ce o autoutilitară a intrat în coliziune cu un atelaj nesemnalizat, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Potrivit sursei citate, din primele date se pare că în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 203I, din direcţia Urziceni către Pogoanele, un ilfovean de 48 de ani a intrat în coliziune cu un atelaj ce rula în aceeaşi direcţie şi care nu ar fi fost semnalizat corespunzător.

"În urma coliziunii a rezultat decesul unui bărbat de 60 de ani din Scutelnici şi rănirea unui bucureştean de 67 de ani, ambii ocupanţi ai atelajului. În
cauză se va întocmi dosar penal, iar cercetările continuă", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Marie Vrapciu.

Integral pe Jurnalul Național