Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Joi este ultima zi de campanie. De vineri, privilegiații politicii românești, diasporenii încep să voteze. O să rîdeți. Ei luptă mai departe cu un comunism imaginar, în vreme ce muncesc din greu la un capitalism care a luat și ia din România tot ce este mai bun: bărbați pricepuți la muncă, intelighenția super-dotată, femei frumoase, fabrici, resurse, energie, lemn etc. Pentru autohtoni au mai rămas serviciile. Adică șmotrul. Nu este o problemă? După mintea celor care conduc serviciile secrete și profită la greu de pe urma unei asemenea îndeletniciri nu este o problemă. Este o formă de asigurare a securității țării. Mă rog! Multe adevăruri sunt întoarse pe dos în aceste vremuri și nimeni nu le poate aduce la semnificația lor elementară.

Nenorocirea este că nici politicienii, nici poporul, nici candidații nu doresc să discutăm (adică să dezbatem) așa ceva.

A fost cea mai cretină campanie electorală. N-am discutat despre nimic. Parcă n-am avea necazuri, parcă ne-ar prisosi drumurile, instituțiile, administrația, educația, sistemul sanitar, parcă nu am fi călcat în picioare Constituția! Singurul subiect impus de mono-mentalul Klaus Iohannis a fost dispariția PSD. Arestarea unora, desfacerea contractelor celorlalți, anularea legilor promovate de aceștia. Și scoaterea lor din România. Ce să facă Iohannis și liberalii cu susținătorii PSD-ului? Ăștia ce mai vor? Nu au dinți, nu știu germană, nu visează Europa! Lor să li se taie din pensii. Să se mulțumească și cu mai puțin ca să putem astupa găurile din economie și să mai rămînă cîte ceva pentru clienții lor.

Integral pe CotidianulComentarii

Gheorghe Dincă președinte! Nu-ș cum dreacu, da-mi vine să crez că afacerea Caracal-Deveselu o fo alba-neagra acestei campanii electorale. Are Arghezi o poezea despre o gitană care dănțuiește cu fustele în mână și ba-și arată, ba-și ascunde scoica dintre cracii din față! Așa și statul paralel o ieșit la bară cu Gheorghe Dincă, pe care ba l-o expus, ba l-o ascuns. Iar hasta, țineți-vă bine, chiar în umbra Deveselului, care se știe cum stă cu hormonii. Și ca să fie regia cât mai oață, porkurorii noștri pui de smei or chemat în ajutor și FBI-ul! Wow, și-n desimea hasta de emoșăns, domnul SfinkteriANUS avu tot timpul și toate facilitățile din lume să-și pună gubiernul său la botoane, să mai dea câțiva bocanci în dinții coanei Constituții și să se pișe pe ea de campanie prezidențială, tăind gazul și accesul oricărei dezbateri cu contracatindații. Doar sondajele glorioase, care îl dau câștigător cu 143-145% avură mereu cale liberă păntru zdranga-balanga pe televiziuni. Asta înseamnă o campanie bine condusă de onorabilele noastre scârbicii. Acu intră în scenă numărătorii de la STS, adică, la vremuri noi, tot ele! Uuu, și teleleii propagandei oficiale ce mai vuiet scot din tastaturi dăspre odioasa eră pizdacă!

7 noiembrie 2019 9:03

Geo Propagandă deșănțată care cu timpul a început să aibă efect invers. PSD a ruinat Romania.

6 noiembrie 2019 21:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.