Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Raluca Turcan, noul vicepremier al României, s-a remarcat în spaţiul public nu numai prin intermediul implicării sale politice, ci şi prin aspectul fizic. De-a lungul timpului s-a speculat că liberala în vârstă de 43 de ani a suferit mai multe intervenţii chirurgicale.

Ca femeie-politician, a avut nevoie de o prezenţă remarcabilă, aşa că specialiştii susţin că Turcan şi-a „retuşat” aspectul fizic cu ajutorul operaţiilor estetice. Deşi liberala nu a confirmat şi nici nu a negat intervenţiile chirurgicale pe care le-ar fi suferit în ultimii 20 de ani, un specialist sugerează că sprâncenele, cearcănele şi buzele nu mai sunt cum erau când a întrat Turcan în politică.

Noul vicepremier al României Raluca Turcan a intrat în lumea politică în anul 2000, mai întâi în PDL, apoi în PNL. Pe atunci avea părul lung, purta bentiţe. Avea un stil vestimentar adolescentin şi un aspect fizic diferit faţă de cel din prezent.

Integral pe GândulComentarii

Ecce Kurrupt Pe vremea aia Ludovic al 17-lea îi cânta "Vai mândruțo cum te-aș bate"... evident cu cârnațul în sfinkter, doar nu cu parul în cap. Acum la televizor se pare că îi cântă din repertoriul lui Cristian Homobuci, "Dragi mi-s mie oile, oile și doamnile". Ce schimbare radicală!

6 noiembrie 2019 20:19

mister I-a dat Dumnezeu picioare , iar ea umbla in maiini.

6 noiembrie 2019 18:16

Uta Se vede scoala portocalie , e devotata celui ce suge de la guvernare !!

6 noiembrie 2019 16:51

iulian Cat la suta plastic?

6 noiembrie 2019 14:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.