Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nenumărate îmbrățișări, pupături și felicitări pentru o victorie discutabilă. Guvernul Orban a trecut ca și demolarea Guvernului Dăncilă. Cu lucrături. Tensiunea în societate a fost introdusă cu motopompa de la Cotroceni, trompeții de serviciu au amplificat înjurăturile și țipetele, PSD-ul a făcut greșeli cu ghiotura (culmea, unele nesancționate de public și presă!) și astfel s-a ajuns la formarea unui guvern liberal. Monocolor și mono-mental. Și trecut cu șapte voturi de la Pro Romania și cinci, de la PSD. Ce-i cu acestea? Sunt cutremure de conștiință sau rezultatul unor strîngeri cu ușa.

Cu totul întîmplător, cu o zi înainte de votul din Parlament, Victor Ponta a aflat că dosarul său legat de Turceni-Rovinari va începe de la zero. Victor Ponta, gălăgios nevoie mare și pentru un bec ars, n-a protestat. S-a purtat ca un pisicuț. Nici măcar nu a anunțat că i-a dat afară pe cei care au votat guvernul Orban, un guvern care urma să fie scos cu forcepsul (Klaus Iohannis pe post de moașă). Un amic îmi zice că îi bănuie pe Ponta și pe Tudose de o scenetă mediocră. Nu i-a dat afară, dar i-a rugat prietenește pe cei mai apropiați din Pro România să voteze trecerea guvernului Orban. De ce? Din interese naționale, căci măruntele interese personale și cele legate de libertate nu se spun în public. Și prietenii lui Victor Ponta au votat, lăsîndu-l pe președinte să mimeze onestitatea și caracterul.

De ce a fost fluturată redeschiderea dosarului lui Victor Ponta taman în preajma unui vot atât de important? Iaca așa, din dorinţa de a nu-l lăsa pe președintele Iohannis cu buza umflată și din plăcerea sadică de a-i adresa lui Victor Ponta un semn de avertisment. Nu votezi? Binomul te halește!

Integral pe CotidianulComentarii

nistorescu si voiculescu doi turnatori securisti. Mizerabilul Cornel Nistorescu Va mai trebuie alta dovada? Culmea nesimtirii, un turnator recunoscut al securitatii comuniste, acest Nistorescu, intrat la facultatea de Filologie a Universitatii BB din Cluj-Napoca dupa ce-si satisfacuse stagiul militar la o unitate a securitatii, unde de altfel a si fost racolat, acest individ cu CINCI NEVESTE vine si da lectii de moralitate poporului ROMAN si in particular SOCIETATII TIMISOARA. Nu-i asa BUDUCA?. ( Buduca si Cristoiu il stiu bine pe acest TURNATOR) Voi, acei romani nemernici si turnatori ai fostei securitati comuniste ati furat idealurile REVOLUTIEI din TIMISOARA, ati pus mana pe putere, totodata erati prea MULTI impotriva PROCLAMATIEI DE LA TIMISOARA si in SPECIAL AL PUNCTULUI 8, asa ca 30 de ani v-ati lafait in functii BANOASE, ati FURAT POPORUL ROMAN- nu numai prin cel mai corupt partid PSD- ci v-ati infiltrat oameni si-n celelalte partide pe care de fapt ati dorit sa le DISTRUGETI. Primul a fost PNTCD, iar rezultatul se vede prea bine in acest individ numit .PAVELESCU. Evident ca nici PNL n-a scapat de aceste infiltrari Din fericire a rezistat, si inca rezista, evident nu asa cum ne-am fi dorit unii dintre romani ( cei de buna credinta). Adica ROMANII PATRIOTI si nu romanii PATRIHOTI cum ar trebui sa apara in sloganul partidului psd: PATRIHOTI IN EUROPA , Roamania merita mai mult! De la voi? Pe voi numai focul iadului va poate curata!!!

6 noiembrie 2019 13:07

John Nistorescu securistule !! Pe vremea lui Ceusescu ridicai osanale carmaciului si acuma vii si ne dai lectii de democratie? Plangi dupa PSD-isti incompeteni care au bagat tara in datorii?

5 noiembrie 2019 17:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.