Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Şi nu este vorba doar de schimbarea guvernului Dăncilă. Pe 26 mai, 50% dintre alegători s-au prezentat la urne şi au spus stop coaliţiei de atunci, PSD-ALDE. A doua zi, o altă părticică a societăţii româneşti, 4 magistraţi curajoşi, l-au băgat pe Dragnea în închisoare, pentru fapte clar dovedite. Referendumul pentru familia tradiţională a eşuat doar pentru că a fost iniţiat de Dragnea.

În fine, moţiunea de cenzură şi instalarea guvernului Orban ne-au arătat că, indiferent de apartenenţa politică, 240 de parlamentari au înţeles interesele naţionale şi le-au pus deasupra intereselor personale.

Integral pe AdevărulComentarii

Privilegiile psd-istilor si cozilor de topor care-au jecmanit tara! De unde vin toate aceste privilegii? Evident de la contribuabilii care muncesc și plătesc taxe și impozite. Și toate astea sunt numai la vârf, vârful vizibil al icebergului. În teritoriu, milioane de euro sunt palmate prin achiziții publice problematice și zeci de alte scheme. Dincolo de bani, PSD luptă pentru a scăpa de justiție. Și cei care nu scapă, măcar să-și ducă pedeapsa în condiții cât mai bune. Astfel au votat sentințe care să fie executate de acasă, din vilele de lux sau doar în weekend. Luna trecută au stabilit că Judecătorii Curții Constituționale nu pot fi reținuți, arestați, percheziționați sau trimiși în judecată decât cu încuviințarea plenului Curții. Adică ei vor alege prin vot (sunt 9 în total) dacă să fie arestat unul dintre ei. Din 9, unul este automat cel anchetat, deci mai trebuie să ia 4 voturi de la oameni cu care este coleg ca să aibă o super-imunitate și să fie deasupra legii. 40 de deputați PSD, unii dintre ei cu condamnări definitive, au propus ca parlamentarii să nu mai fie echivalenți funcționarului public în sensul legii penale. Ce înseamnă asta? Tot un fel de imunitate în față legii penale, cât și ștergerea condamnărilor anterioare. Problema este că noi și generațiile următoare vom fi cei care va trebui să achităm nota de plată. Deja mulți au plecat. Câți vor mai trebui să plece până realizăm ce ni se întâmplă?

6 noiembrie 2019 13:01

FARA PSD IN TURUL 2! Si sa scapam definitiv de-o gasca de HOTI. Mafia se extinde cu banii noștri. Cei care conduc PSD-ul nu sunt proști. Pot fi numiți aroganți, imorali, bădărani, corupți, nepăsători, iresponsabili, nerușinați și disperați, dar în niciun caz proști. Au reușit să demonstreze o inteligență mafiotă, nu doar în parazitarea resurselor publice, ci și în cumpărarea influenței politice. Să ne uităm la acțiunile politice întreprinse în ultima vreme tocmai ca să înțelegem cum acționează această adevărată caracatiță pentru a-și consolida influența în instituții cheie. Iată câteva exemple: 1) PSD i-a asigurat Avocatului poporului o pensie specială lunară de 3.400 de euro pe lună, valabilă nu de la vârsta de pensionare, ci imediat după terminarea mandatului. Și nu s-au oprit la Avocatul poporului, au mers mai departe și au dat pensii speciale și pentru adjuncții Avocatului poporului. 2) Primarii, viceprimarii, președinții și vicepreședinții de consilii județene vor fi recompensați, de asemenea, cu pensii speciale apropiindu-se adesea de 2.000 de euro pe lună. 3) Guvernul va oferi reședințe oficiale, „gratuite” (adică plătite de stat, adică din banii noștri), pentru președinții Curții Constituționale, Înaltei Curți de Casație și Justiție, Curții de Conturi, CSM și Academiei Române. Poate o să le câștige niște favoare la unii dintre ei, poate la alții nu.

6 noiembrie 2019 12:58

Ollé, olé, oléee, PĂDUCHIOASA NU MAI E!!! Nu mai scăpam odată de păducioasă!

5 noiembrie 2019 20:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.