Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Familie, colegi, prieteni și oameni simpli îl conduc astăzi pe ultimul drum pe Leo Iorga, unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din România.

Înmormântarea artistului are loc astăzi la Cimitirul Bellu din Capitală, în jurul orei 14.00 și nu la ora 12.00, așa cum se anunțase. Cel mai probabil, slujba de înmormântare va începe la ora 12:00. Leo Iorga s-a stins din viață sâmbătă, 2 noiembrie 2019, după opt ani în care s-a luptat cu cancerul. Soția lui Leo Iorga, Paula, a postat duminică un mesaj pentru toți cei care vor să își ia rămas-bun de la marele cântăreț. „Trupul neînsufleţit va fi depus luni, la Casa Eliad (vis-a-vis de Biserica Sf. Mina), urmând ca marţi să aibă loc înmormântarea la Cimitirul Bellu”, a scris duminică Paula Iorga pe Facebook. Totodată, aceasta a postat și o fotografie cu Leo Iorga, in memoriam.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.