Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul desemnat, Ludovic Orban, susține că social-democrații au o ”atitudine de boicotare” în ceea ce privește învestirea noului Guvern.

„Nu-mi amintesc vreun vot de învestire a unui guvern în ultimii 30 de ani care să fi fost boicotat de două grupuri parlamentare”, a declarat Orban într-o conferință de presă.

„Ședința nu va fi ținută de niciuna dintre președinți. Conducerea PSD împiedică președinții celor două Camere să-și exercite atribuțile să conducă o ședință de plen care nu e o ședință ordinară, ci o ședință în care se învestește Guvernul. Este o premieră, un boicot jenant, rușinor care aruncă o imagine extrem de negativă a celor care au ales calea boicotului”, este mesajul lui Ludovic Orban.

De altfel, liderul liberarilor a mai subliniat că este optismist și are încredere că va fi un număr mare de parlamentari la votul de învestitură, inclusiv de la PSD.