Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Negocieri extrem de tensionate. A început numărătoarea inversă pentru validarea sau invalidarea guvernului format de Ludovic Orban.

Partidele se pregătesc pentru ședințe de urgență în care vor decide cum se poziționează la votul de luni din plenul Parlamentului.

Cei mai curtați sunt parlamentarii Pro România în acest moment, dar și la PSD există trădători pe care Viorica Dăncilă i-a și avertizat cu excluderea din partid.

„Nu vom fi prezenţi în sală. Parlamentarii nu vor fi în sală (cei ai PSD - n.r.). Bineînţeles că sunt şi trădători, şi am văzut, dar cum vor merge la vot, a doua zi să meargă în partidul 'foarfecă' şi să nu mai fie alături de social-democraţi, pentru că este clar că nu au niciun ataşament pentru acest partid”, a spus preşedintele PSD.

Preşedintele PNL, premierul desemnat Ludovic Orban, a declarat miercuri că are asigurate peste 233 de voturi pentru învestirea Guvernului, dar că negocierile vor fi continuate până luni pentru a convinge cât mai mulţi parlamentari să voteze noul executiv şi pentru a preveni „eventuale absenţe sau dezertări”.