Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, a anunţat, joi, la Miercurea Ciuc că taxa de poluare va fi redusă cu 25% şi şi-a exprimat speranţa că legea va fi votată în câteva săptămâni de Camera Deputaţilor.

De asemenea, Borbely a precizat că, la cerere, direcţiile judeţene de finanţe vor returna banii celor care au plătit mai mult.'Reducem taxa de poluare. E la Camera Deputaţilor legea, a fost votată de Senat şi e la Camera Deputaţilor. Se reduce cu 25 la sută, plătim înapoi bani celor care au plătit mai mult şi retroactiv. Şi e o nouă condiţie impusă de Curtea Europeană de Justiţie ca maşinile înmatriculate înainte de 1 ianuarie 2007, la prima cumpărare, cumpărătorul trebuie să plătească această taxă redusă cu 25 la sută. Deci, eu sper că într-o lună de zile, să avem legea, iar banii vor fi daţi înapoi de direcţii de finanţe locale, la cerere', a spus Laszlo Borbely.Referitor la discuţiile cu FMI privind bugetul pe anul viitor, ministrul Mediului a subliniat că poziţia UDMR rămăne neschimbată, în sensul că dacă vor exista bani trebuie să fie majorate pensiile şi salariile.
Integral pe Money.roComentarii

Antipatie unanimă UDMRistul Borbely şi-a asigurat antipatia unanimă a posesorilor de centrale termice de apartament. Jos Borbely ! Jos UDMR !!

3 noiembrie 2011 18:39

Antipatie unanimă UDMRistul Borbely şi-a asigurat antipatia unanimă a posesorilor de centrale termice de apartament. Jos Borbely !

3 noiembrie 2011 18:39

Ratza Imi face impresia, ca ministrul Borbely a redus activitatea ministerul lui (oare cati iau acolo salariu degeaba?) la simpla stabilire de taxe auto. Intai le stabileste aiurea si intra in conflict cu totii pentru ca sunt prea mari, contra legislatiei nationale si/sau europene etc. Dupa aceea revine si taxeaza mai putin. In rest - toate bune, Romania e model pe toate planurile la protectia mediului, padurile-s bine mersi - kösenem sepen, Lotzibacsi!

3 noiembrie 2011 16:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.