Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, a anunţat, joi, la Miercurea Ciuc că taxa de poluare va fi redusă cu 25% şi şi-a exprimat speranţa că legea va fi votată în câteva săptămâni de Camera Deputaţilor.

De asemenea, Borbely a precizat că, la cerere, direcţiile judeţene de finanţe vor returna banii celor care au plătit mai mult.'Reducem taxa de poluare. E la Camera Deputaţilor legea, a fost votată de Senat şi e la Camera Deputaţilor. Se reduce cu 25 la sută, plătim înapoi bani celor care au plătit mai mult şi retroactiv. Şi e o nouă condiţie impusă de Curtea Europeană de Justiţie ca maşinile înmatriculate înainte de 1 ianuarie 2007, la prima cumpărare, cumpărătorul trebuie să plătească această taxă redusă cu 25 la sută. Deci, eu sper că într-o lună de zile, să avem legea, iar banii vor fi daţi înapoi de direcţii de finanţe locale, la cerere', a spus Laszlo Borbely.Referitor la discuţiile cu FMI privind bugetul pe anul viitor, ministrul Mediului a subliniat că poziţia UDMR rămăne neschimbată, în sensul că dacă vor exista bani trebuie să fie majorate pensiile şi salariile.
Integral pe Money.ro