Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anunţul dlui Adrian Ţuţuianu, care ne spune că Pro România nu va participa la votul de investire a guvernului Orban, mi-a arătat faţă hâdă a parlamentarului român. Îşi bate joc de România, nu-l interesează riscurile la care ne expune dacă rămânem în continuare fără guvern valid. Îşi văd doar interesul propriu, o alianţă de stânga cu premier Victor Ponta.

Pentru acest scop, sunt gata să treacă România prin foc şi sabie. Sarcinile parlamentarilor, pentru care sunt plătiţi de cetăţenii pe care îi reprezintă Interesul naţional are o percepţie diferită, de la un parlamentar la altul. Şi atunci, dezbaţi şi votezi situaţia ţării cum te duce mintea. Dar să fii prezent la munca pentru care primeşti 4.000 de euro pe lună, nu mai este o opţiune personală. Este o obligaţie pe care trebuie să o îndeplineşti fără abateri. Că votezi într-un fel sau altul, este treaba ta. Votul nu este imperativ.

Dar să chiuleşti, fără să fii penalizat în vreun fel, nu mai este de acceptat. De plătit tot vei plăti, la următoarele alegeri. Şi tu, şi partidul din care faci parte.

Integral pe Adevărul