Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primul transportor Piranha V asamblat la Uzina Mecanică București va fi gata în luna decembrie, conform unui răspuns dat de ministrul Economiei, Niculae Bădălău, la o interpelare parlamentară făcută de deputatul Gavrilă Ghilea. Producția de la UM București este realizată în baza unor documente semnate de către Ministerul Economiei și General Dynamics European Land Systems (GDELS) care prevăd fabricarea în comun a vehiculului blindat Piranha V la București.

Memorandumul de înțelegere și Acordul de cooperare semnate între compania subordonată ministerului Economiei, Romarm – filiala UMB și General Dynamics European Land Systems stipulează cooperarea pentru producerea și livrarea de transportoare auto blindate Piranha V, în diverse configurații, conform cu necesitățile de dotare ale armatei României.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.