Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Postul Realitatea TV, care a început să emită în 2001, a încetat emisia miercuri seară, odată cu expirarea licenței audiovizuale, iar șefii televiziunii au promis că o parte dintre programe vor putea să fie urmărite pe noul post, Realitatea Plus, a cărui emisie a început la miezul nopții. Realitatea Plus a început emisia online.

”Trei foști angajați ai postului au votat pentru închiderea Realității”, a spus Edward Pastia, director editorial Realitatea TV, prezent în studio, în ultima transmisiune live din studiourile televiziunii. ”Din punctul meu de vedere vom fi Realitatea și de la ora 00”, a spus Pastia.

”Realitatea TV, istoria se încheie”, au titrat jurnaliștii pe ecranul ultimei ore de emisie. La miezul nopții, emisia s-a întrerupt brusc pentru cei care urmăreau programul Realitatea Tv prin cablu, pe ecran fiind afișate benzi colorate, în timp ce programul a continuat pe Realitatea Plus, pentru cei care aveau deschisă transmisiunea postului pe internet.

Integral pe Cotidianul