Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mihai Constantinescu lasă în urmă, pe lângă numeroase șlagăre și compoziții muzicale, și câteva bunuri materiale pe care le-a adunat de-a lungul vieții. Unica sa mostenitoare va fi soția sa, Simona Secrier.

Mihai Constantinescu nu a fost niciodată un om bogat, susțin apropiați ai săi. Potrivit Click, solistul are doar un apartament, pe care l-a achiziționat cu ajutorul unui credit și pe care îl va moșteni cea care i-a stat alături în ultimii ani, soția sa, Simona Secrier.

„Este căsătorit cu Simona Secrier, au făcut nunta în secret. În ultimul an, femeia a renunţat la muncă şi a preferat să stea lângă soţul ei. L-a vegheat tot timpul. De altfel, ea va moşteni apartamentul pe care l-au achiziţionat cu ajutorul unui credit. Asta este toată averea cântăreţului. Nu are nimic altceva pe numele său”, a spus sursa citată de Click.

Integral pe ProSport