Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

A fost nunta anului, aşa că şi luna de miere trebuia să fie tot la ”înălţime”. Gigi Becali şi-a trimis fiica şi ginerele într-o vacanţă de excepţie, pentru care a scos din buzunar o sumă mare de bani. Teodora şi Mihai se bronzează acum în Bora-Bora, după ce au făcut o „escală” şi la Hollywood, iar cadoul de nuntă a costat aproape 30.000 de euro!

Nimic nu e prea scump când vine vorba de fericirea copiilor săi. După ce le-a făcut o nuntă regală cu peste 400 de invitaţi şi le-a oferit cadou 1 milion de euro, Gigi Becali mai plusează cu un dar fastuos fiicei şi ginerelui său.

Proaspeţii însurăţei au plecat într-o lună de miere la peste 15.000 de kilometri distanţă de ţară. Nu într-o destinaţie, ci în două. Este vorba despre California şi Bora Bora, unde se află de mai bine de o săptămână. Întâi au aterizat în SUA unde s-au plimbat prin Beverly Hills şi au vizitat cele mai importante obiective din Cetatea Filmului, apoi au zburat către Polinezia Franceză, mai precis în celebra Bora Bora.

Integral pe Click!