Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bătălia de pe câmpul de intelligence se dă la cel mai înalt nivel. Fiecare tabără caută să afle secretele adversarului și se folosește de orice mijloc pentru a face asta. Aproape că nu trece zi fără o știre despre ofițeri sub acoperire expulzați, iar de la o vreme juri că în Europa a început recensământul spionilor ruși.

În NATO este alertă de grad zero după ce Bulgaria, Polonia și Cehia au fost penetrate de „câinii” lui Vladimir Putin. România este și ea în mare pericol, iar „Național” a tot scris pe marginea acestui subiect. Din păcate, celula FSB de la București zburdă în voie. Luptele interne și aparararea puterii (legislative și juridice) sunt mai importante pentru „intelligence-ul” mioritic.

Sofia a descoperit o „cârtiță” la cel mai înalt nivel de securitate, cu acces la informații clasificate . Ca să nu escaladeze un conflict cu Rusia, bulgarii au solicitat Moscovei să-și retragă diplomatul acuzat de spionaj, să nu fie ei obligați să îl expulzeze. Interesant este procurorii au demarat cercetările după ce au primit un „pont” de la serviciile de securitate, semn că la unii „intelligence-ul” chiar are grijă de siguranța statului!

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.