Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primele două probe de slalom (feminin şi masculin) din actuala ediţie a Cupei Mondiale de schi alpin, programate în zilele de 12 şi 13 noiembrie, la Levi, în Laponia finlandeză, au fost anulate din cauza absenţei zăpezii, a anunţat joi Federaţia internaţională de schi (FIS).Nici măcar un singur fulg de nea nu a căzut în regiune şi nici nu se aşteaptă ninsori în zilele următoare, ţinând cont de vremea neobişnuit de caldă din această perioadă a anului.

"Potrivit Institutului meteorologic finlandez, temperatura medie a fost clar deasupra valorilor normale, pentru întreaga ţară, luna trecută. Octombrie a fost a opta lună consecutivă în care temperaturile medii au fost în creştere. Această situaţie s-a înregistrat, în special în nordul Finlandei, unde temperaturile au depăşit cu peste patru grade valorile normale. Lipsa zăpezii a fost observată, de asemenea, şi în celelalte ţări nordice", se precizează într-un comunicat al organizatorilor.
Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.