Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Raluca Turcan are de ales: fie preia Ministerul Dezvoltării, fie va fi numită vicepremier fără portofoliu, cu speranţa că ar putea deveni preşedintele Camerei Deputaţilor. În această noapte se vor stabili titularii de la Sănătate, Mediu şi Fonduri Europene, în rest portofoliile sunt bătute în cuie. Guvernul Orban va avea doar 16 ministere. Deşi nu a strâns încă o majoritate, Ludovic Orban va prezenta joi echipa de miniştri în Parlament.


Miniştrii Guvernului Orban:

1. Ministerul de Interne – Marcel Vela, fost preşedinte al Comisiei de apărare şi ordine publică din Senat, în prezent secretar al Senatului. Varianta a doua: Ion Ştefan, deputat PNL de Vrancea, una dintre organizaţiile cu rezultate foarte bune la alegerile europarlamentare.

2. Ministerul de Externe – Bogdan Aurescu, consilier prezidenţial pe politică externă, fost ministru de Externe în timpul guvernării Ponta.

Integral pe Adevărul