Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Unul dintre cele mai importante târguri de joburi din România, Angajatori de Top, revine în Bucureşti în acest weekend. Mii de locuri de muncă de la peste 130 de companii îi aşteaptă pe tinerii absolvenţi, dar şi pe angajaţii cu experienţă.

Unul dintre cele mai importante târguri de joburi din România, Angajatori de Top, va avea loc în acest weekend în Bucureşti. Peste 130 de companii se vor reuni la Sala Palatului din Capitală, pe 25 şi 26 octombrie, şi-i vor aştepta pe cei în căutarea unui loc de muncă, fie că este vorba despre proaspăt absolvenţi sau persoane cu experienţă, cu circa 6.000 de oferte.

Vizitatorii nu trebuie neapărat să se deplaseze la locul evenimentului. Ei pot aplica pentru un job chiar de pe telefonul mobil cu ajutorul unui cod de bare, dacă s-au înscris în prealabil pe site-ul evenimentului şi au descărcat CV-ul în format electronic.

Integral pe Capital