Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Roxana Şerban, o elevă de 18 ani care învaţă la Liceul Teoretic Traian din Constanţa este supusă la presiuni fiindcă a îndrăznit să publice a publicat un tabel prin care a dezvăluit cum se adună fondul şcolii. Preşedintele asociaţiei de părinţi, care este cadru didactic, spune că fata „nu a descoperit focul”.

„Eu nu ştiu cum o să trăieşti cu gândul că pe diploma ta de absolvire o să ai trecut Liceul Teoretic Traian”, au fost primele cuvinte pe care preşedintele asociaţiei de părinţi din liceul constănţean i le-a adresat elevei Roxana Şerban.

Fata a prezentat public, în urmă cu o săptămână, un tabel al asociaţiei în care se vedea câţi bani se adună sub formă de fondul şcolii în liceul ei. Imediat, eleva a fost certată pe un grup de discuţie al părinţilor, cerându-se chiar sancţionarea ei de către conducerea Liceului Traian. Chiar şi directoarea şcolii a trimis paznicul (plătit din fondul şcolii) să o aducă la ea în birou pe Roxana pentru discuţii lămuritoare.

Integral pe Adevărul