Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Britanicii evită să mai vorbească despre "Brexit", pe care îl numesc "cuvântul care începe cu B", pentru că nu a făcut decât să divizeze ţara şi să aducă incertitudine printre trezorierii organizaţiilor.

Sunt spusele lui Caroline Stockmann, şefa Asociaţiei Trezorierilor Corporativi din Marea Britanie şi preşedintele adjunct al asociaţiei europene de profil. Ea a participat, la Bucureşti, la conferinţa anuală a Asociaţiei Trezorierilor din România.

"Este un moment de schimbări complexe. Nu ştiu dacă organizaţia voastră va fi afectată mai mult sau mai puţin de Brexit, dar mulţi dintre noi, în Marea Britanie, am încetat să folosim cuvântul cu "B", aşa cum l-am numit, pentru că deja vorbim despre asta de trei ani şi este foarte dificil, nimic nu s-a întâmplat practic şi a divizat ţara, pentru că jumătate dintre oameni nu îşi doresc părăsirea Uniunii Europene, aici mă includ şi pe mine", a spus Stockmann, conform Agerpres.

Ea a precizat că este foarte dificil să activezi pe piaţă, în aceste condiţii, din cauza incertitudinii.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.