Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cei 7 membri ai Consiliului Superior al Magistraturii care au avut constant poziții critice față de Lia Savonea îi cer acesteia discutarea rapidă și formularea unui punct de vedere public asupra raportului MCV, care are "concluzii devastatoare" privind activitatea instituției. Raportul Comisiei Europene în cadrul Mecanismului de Cooperare și verificare (MCV) este extrem de critic la adresa CSM, însă până acum instituția nu a avut nicio reacție.

Raportul Comisiei Europene în cadrul Mecanismului de Cooperare și verificare (MCV) este extrem de critic la adresa CSM, însă până acum instituția nu a avut nicio reacție.
După publicarea raportului, CSM s-a limitat la a transmite o informare de presă în care spunea: "Raportul de evaluare privind progresele înregistrate de România în cadrul Mecanismului de cooperare și de verificare, aferent anului 2019, va fi analizat de către Plenul Consiliului Superior al Magistraturii în vederea adoptării unei poziții oficiale din partea instituției".

Pentru această săptămână șefa CSM, Lia Savonea, nu a convocat însă nicio ședință a plenului.

Integral pe Hotnews