Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Iluminat Public București, creată la propunerea primarului Gabriela Firea în ianuarie 2018, a fost dizolvată pe 25 septembrie, la nici doi ani de la înființare. În scurtul timp în care a funcționat, asociația a avut un buget aprobat de circa 6 milioane de lei și 18 angajați, iar în proporție de 75 % banii au fost prevăzuți pentru salarii și alte cheltuieli de personal, pentru cei 18 angajați. Bugetul nu a fost executat în totalitate, însă potrivit datelor furnizate de municipalitate s-au cheltuit circa 3,6 milioane lei pentru „dotări materiale, cheltuieli de funcționare și resurse umane”.

Asociația avea ca scop gestionarea serviciului de iluminat public, alături de orașele Snagov și Chiajna, și delegarea gestiunii serviciului către Compania Municipală de Iluminat Public. Numai că acest lucru nu s-a mai întâmplat deoarece a fost desființată fiindcă Snagovul s-a retras din asociere, iar legea cere să fie minim 3 unități administrative. Ce a rămas de pe urma ei? Studiul de oportunitate, contractul de delegare, regulamentul serviciului și caietul de sarcini pentru delegarea serviciului de iluminat, adică un teanc de documente.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.