Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul USR, Dan Barna, a confirmat, marți seara, informațiile Digi24.ro că există în lista lui Ludovic Orban cu miniștri propuși să facă parte din viitorul guvern persoane care pun probleme de integritate. Decizia finală privind susținerea în Parlament a viitorului executiv depinde și de lista propusă de premierul desemnat, a subliniat Dan Barna la Digi24.

E vreun nume pe lista pe care v-a prezentat-o dl Orban cu care nu sunteți de acord? E ceva care v-a displăcut profund și i-ați comunicat premierului desemnat că nu sunteți de acord? a fost întrebat Dan Barna.

„Au existat. Nu o să dau numele respective, dar a existat la un minister, în mod particular, unde erau mai multe opțiuni menționate, una dintre ele, de fapt la două, am ridicat niște semne de întrebare din cunoștințele pe care le aveau colegii mei”, a declarat Dan Barna la Digi24.

Întrebat dacă era vorba de o problemă de integritate cu respectiva persoană, el a răspuns: „Să-i spunem de integritate, da”, dar a refuzat să dea detalii: dacă este vorba despre dosar penal, conflict de interese, anchetă la ANI sau afaceri cu statul. „Niciuna dintre cele menționate, dar dacă v-aș spune, ar fi clar domeniul și nu mi se pare fair”, a justificat Dan Barna.

Integral pe Digi24