Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Douăzeci de membri ai unui clan din România care îşi exploatau copiii trimiţându-i să fure în metroul parizian au fost condamnaţi vineri la Paris la pedepse cuprinse între 4 şi 8 ani de închisoare cu executare, a anunţat marţi o sursă judiciară, informează AFP, preluată de Agerpres.

Atât bărbați, cât și femei, membri ai aceluiaşi clan de romi sedentarizaţi, ei au fost condamnaţi de Tribunalul din Paris pentru trafic de minori, posesie de bunuri furate, spălare de bani şi asociere în scop infracţional.

Pedepsele lor totalizează 113 de ani de închisoare. Cei 20 au primit și interdicţia de a mai intra pe teritoriul francez.

Integral pe Digi24Comentarii

xyz Deci, Justitia Franceza poate, ceea ce Justitia din Romania nu este capabila sa faca: desfiintarea clanurilor de tzigani criminali si hotzi. In Romania, Basescu si Maria nevasta-sa, au jucat tontoroiul cu tziganii smenari, care, au cadorisit-o pe baseasca cu lantz de aur. Fratiorul bashinesc, a spalat bani negri cu tziganii, dar, Justitia l-a scos basma curata. Acum, Securistul amic al interlopilor, reprezinta Tara in PE...si ne mai miram de MCV negativ.

23 octombrie 2019 9:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.