Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un Concert Regal Caritabil la Ateneul Român din București, acordarea unor burse studențești și a unor ordine și decorații regale unor persoane și instituții se numără printre evenimentele care vor marca, pe 25 octombrie, 98 de ani de la nașterea Regelui Mihai I, decedat în decembrie 2017.

Astfel, vineri, în Sala Tronului de la Palatul Regal din București (Calea Victoriei), va avea loc o serie de evenimente, la care vor lua parte Custodele Coroanei, principesa Margareta, principele Radu, principesa Sofia și principesa Maria, potrivit unui comunicat transmis de biroul de presă al Casei regale.

Astfel, începând cu ora 16.00, principesa Margareta va acorda Bursele „Regele Mihai I” și „Regina Ana” unui student, respectiv unei studente de la Universitatea de Ştiinţe Agronomice și Medicină Veterinară din București și de la Universitatea Agrară de Stat din Republica Moldova.

Integral pe Cotidianul