Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

”DNA să vină să vă ia” este un slogan de rău augur pentru USR – PLUS.

Alianţa politică despre care se spune că are în spate ”rezerviştii” din servicii (mulţi dintre ei proveniţi din fosta Securitate, cum s-a dovedit prin faptul că partidul PLUS a fost năşit în biroul notarial al lui Alexandru Iordache, fost securist anchetator) întîmpină dificultăţi chiar în plină campanie electorală.

La apariţia Uniunii Salvaţi România am avut şi eu cu încredere în ea, în mare parte datorită unei vechi şi statornice prietenii care mă leagă de Nicuşor Dan, un om inteligent şi de bun simţ. Dar după îndepărtarea lui din partid (prin forţarea unei demisii ale cărei resorturi rămîn neclare), după alianţa cu Dacian Cioloş, un ”tehnocrat” cu legături în fosta Securitate, un fel de Stolojan de tip nou, titularul unui guvern care a realizat absorbţie de fonduri europene zero - aşa cum guvernul Văcăroiu se mîndrea pe vremuri cu ”creştere economică zero”, lucrurile mi-au apărut într-o nouă lumină.

Integral pe Mediafax