Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul demis Viorica Dăncilă a declarat, marţi, că Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV) "arată discriminare pentru România şi Bulgaria faţă de celelalte state membre".

Dăncilă a declarat, la Botoşani, că procesul de monitorizare la care supuse România şi Bulgaria trebuie fie desfiinţat, fie extins la nivelul tuturor statelor membre ale Uniunii Europene (UE).

"În momentul în care eşti membru al UE şi ştiţi că sunt un pro-european convins, ai şi obligaţii, ai şi oportunităţi pe care trebuie să le respecţi. MCV este aplicat doar României şi Bulgariei, iar celelalte state membre nu au acest mecanism. Ori se ia o decizie prin care se implementează acest mecanism la nivelul tuturor statelor membre, şi speram ca preşedintele României să ceară un tratament egal pentru toate statele membre, ori, dacă nu, se desfiinţează şi la nivelul Bulgariei şi României şi se aplică un altfel de monitorizare", a afirmat Dăncilă.

Totodată, Viorica Dăncilă a subliniat că Guvernul pe care îl conduce nu a intervenit în justiţie şi şi-a manifestat convingerea că în viitorul raport MCV preşedintele Klaus Iohannis este cel care va fi sancţionat.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Mariana O doare-n pizdă pe Madam Dăncilă că ea și Clanul ei Mafiot Interlop PSD-ist ne-au înjosit iar ca popor și suntem de ”ultimul căcat” în Europa căci și ”bulgăroiii cu ceafa lată” ne-au devansat...Rușine !....Rușine !...”Proasta Romăniei” are încă tupeul să mintă cu nerușinare că ea în cele 20 de luni de guvernare nu ”s-a atins” de justiție....Mănînci căcat Cocoană !....Minți ca la ușa cortului !....Și din cauza asta că faci Romănia de rîs pe unde treci n-ar trebui nimeni să te voteze în primul tur de scrutin din 10 Noiembrie 2019....Uitați-vă la ea căt de ordinară este și cum nici ea și nici javrele din Clanul ei n-ar fi de vină !!!... Ești Jalnica și Proasta Mincinoasă a Romăniei !!!....

22 octombrie 2019 17:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.