Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD și Viorica Dăncilă nu mai au nicio șansă. Au primit lovitura fatală. După ce au fost dați afară de la guvernare, social democrații încasează din nou. S-a decis cine va vota noul Guvern Orban. Este alianța care schimbă totul pe scena politică.

Viorica Dăncilă va pleca de la Palatul Victoria mai repede decât s-ar fi așteptat. Deși PNL părea că nu are șanse să treacă Guvernul orban, o alianță de ultimă oră schimbă totul. Cei din PNL s-au înțeles cu ALDE, iar formațiunea lui Călin Popescu Tăriceanu va vota noul Executiv.

Mai multe surse prezenta la negocieri au anunțat că cei de la ALDE voteaza guvernul și că se va incheia acord scris ALDE-PNL. Dar asta nu e tot. ALDE a pus condițiile pentru ca să nu se umble la cota unica de impozitare, iar recursul compensatoriu să fie tranșat prin lege, în Parlament.

Integral pe Capital