Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Executivul va pune în transparenţă o hotărâre de guvern prin care salariul minim pe economie va fi majorat cu 100 de lei, a anunţat ministrul demis al Muncii, Marius Budăi.

"Vor să desfiinţeze salariul minim (noul guvern ), adică să ne aducă cumva la un nivel de sclavagism modern. Am luat decizia aseară, într-o discuţie cu doamna premier şi cu domnul ministru Teodorovici, ca mâine dimineaţă (miercuri) să punem în transparenţă publică o hotărâre de guvern prin care vom majora salariul minim pe economie cu 100 de lei, aşa cum scrie în programul de guvernare", a anunţat acesta.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Cat sunt parlamentarii astia de parsivi! Si-au votat ei o regula dupa care procentul de crestere al salariului minim pe economie se aplica automat la cresterea indemnizatiei de parlamentar. Asa incat daca salariul minim pe economie creste cu (100 lei/2080 lei)=4,8%, tot cu 4,8% cresc si indemnizatiile parlamentarilor. Restul romanilor pot muri linistiti de foame.

22 octombrie 2019 15:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.