Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cât timp liberalii colindă după voturi prin Parlament, Viorica Dăncilă dă lovitură după lovitură. Încă premierul României încearcă să obțină pentru Portul Midia statut de zonă liberă a Portului Constanța, ceea ce reprezintă o adevărată lovitură aplicată Occidentului!

Fără taxe vamale sau de orice altă natură pentru mărfurile aduse din afara UE, iată oferta pe care PSD-ul le-o face tuturor firmelor interesate pe viitor să își tranzacționeze mărfurile prin zona liberă Midia! Lovit în plin ar fi Rotterdamul, în timp ce pentru Turcia, dar și unele state mediteraneene ar reprezenta un adevărat KO dat comerțului maritim!

De câștigat din această măsură au în primul rând firmele care fac afaceri în Portul Midia și se vorbește aici de Rompetrol Rafinare și Grup Servicii Petroliere, ultima companie fiind controlată de omul de afaceri constănțean Gabriel Comănescu. Însă de zona liberă Midia sunt interesați și americanii de la Black Sea Oil&Gas, căci portul este vital pentru lucrările de construcție care fac parte din proiectul de exploatare offshore a gazelor naturale din Marea Neagră.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.