Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liberalizarea pieței de energie a adus în România schimbări importante în ceea ce privește consumatorii casnici. S-au creat astfel noi categorii de consumatori, cu motivații și comportamente diferite.

În 1954, Lewis Strauss, membru al Comisiei energiei din SUA spunea că datorită dezvoltării tehnice, copii și nepoții săi se vor bucura de energie prea ieftină pentru a mai merita să o măsori.

Nu trăim încă acele zile, însă liberalizarea pieței de energie din România a adus schimbări importante. Prima dintre acestea este scăderea costurilor pentru consumatorii casnici. Un alt efect este apariția de pachete de produse cu mai multe beneficii conexe, centrate pe comoditate și noutate. Nu în ultimul rând, se observă o mai mare atenție acordată sustenabilității și consumului responsabil de energie regenerabilă.

Integral pe Capital